Därför erbjuder vi nu gratis programmeringshjälp online till alla gymnasie- och högskoleelever.

LearningWell är inget utbildningsföretag, även om det kan låta så. Vi bygger it-system till kunder med unika behov – och vi är stolta över vad vi gör. För att öka intresset kring vårt företag och bransch har vi sedan flera år tillbaka delat med oss av kunskap till it-intresserade ungdomar. Hur kan du läsa om här. Nu vill vi göra vad vi kan för att stötta elever vars skolor har stängt på grund av Coronaviruset.

Coronaviruset håller skolorna stängda

Programmering kan vara klurigt att lära sig. Speciellt på egen hand. Fråga oss, vi vet. Även om YouTube och Stack Overflow har de flesta svaren kan det ibland vara skönt att ha någon att bolla idéer med och ställa frågor till. Någon som vill hjälpa till och vet vad de pratar om.

Därför erbjuder vi just nu gratis onlinehjälp till skolelever som behöver hjälp med programmeringsrelaterade läxor och projekt. Sitter du fast med en bug, har servern slutat svara eller funderar du över nästa steg i ditt projekt? Hör av dig till oss så hjälper en av våra systemutvecklare dig.

”Vi är beredda och kommer göra så gott vi kan för att alla ska få hjälp. Hör av dig till oss, det blir kul!”, säger Jonas Persson, systemutvecklare på LearningWell som tillsammans med Erik Ytterberg kommer vara den som tar hand om frågorna som kommer in.

Jonas Persson (vänster) och Erik Ytterberg (höger) hjälper skolelever med programmeringsläxorna.
Jonas Persson (vänster) och Erik Ytterberg (höger). Systemutvecklare på LearningWell.

Hör av dig till oss

Du når oss enklast på laxhjalp@learningwell.se eller via någon av våra sociala medier. Berätta vad du behöver hjälp med så löser vi problemet tillsammans. Antingen direkt i DMs, via mejl, på telefon eller med ett videosamtal.

Fortsätt tvätta händerna och ta hand om varandra! 💙

Så hanterar vi Coronaviruset

Här kan du läsa om hur vi på LearningWell agerar för att respektera den oro som råder, värna om anställdas och kunders hälsa och förhindra eventuell smittspridning. Vi påminner även om att lyssnar till de allmänna rekommendationer som ges av bland annat FolkhälsomyndighetenWHO och 1177.

Tord Larsson-Steen

VD, LearningWell SW

070–577 61 33
tord.larsson-steen@learningwell.se

LearningWell
Lagergrens gata 4
65214, Karlstad

+46 (0)70–577 61 33

karlstad@learningwell.se

https://learningwell.se