För att stärka upp Soleils planer på en offensiv inom den privata sektorn, tar Ewa Lagerqvist, kommunikationsproffs och känd profil i resebranschen, från och med 1 oktober plats i Soleil IT Sweden AB:s styrelse.

Ewa har en bakgrund som Nordisk Marknads- och kommunikationschef för TUI Nordic/Fritidsresegruppen, Kommunikationsdirektör för SJ respektive TeliaSonera samt Marknads- och försäljningschef för Grand Hotel-kedjan. Ewa har också varit ansvarig för framtagning och etablering av nya varumärken och affärskoncept och har mångårig styrelsebakgrund från bland annat innovationsparken Munktell Science Park och Wise Group AB, en koncern med specialistbolag inom Rekrytering, Konsultuthyrning och HR-tjänster (noterad på Nasdaq OMX Stockholm Small Cap). Idag driver Ewa sitt eget konsultföretag inom Affärsutveckling och Strategisk kommunikation.

– Vår vision är att leverera branschens bästa kundupplevelse när det gäller webbutveckling och vi ser goda tillväxtmöjligheter inom den privata företagssektorn, därför är det mycket spännande och av stor vikt att få tillgång till Ewas gedigna erfarenhet, säger Per Johansson, VD för Soleil.

– Ewas bakgrund från kundserviceintensiva marknader och hennes erfarenhet av innovations-, koncept- och varumärkesutveckling kommer att vara värdefullt för oss i styrelsen, säger Tony Cornelius, styrelsens ordförande.

För mer information, kontakta styrelseordförande Tony Cornelius, 070-9178030.

Soleil startade 2011 och har idag ett 70-tal kunder över hela Sverige, både inom privat och offentlig sektor. Företaget är specialiserat inom modern webb- och systemutveckling, IT-arkitektur och agil projektledning och hjälper dagligen kunder med smarta intranät, externa webbplatser, systemutvecklingsprojekt och integrationer. Soleil är en ledande leverantör av lösningar med SiteVision som CMS och har som långsiktigt mål att vara den främsta leverantören av intranät i Sverige.

Soleil
Järnvägsggatan 2
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/