Knowit har anställt Per Hellqvist som rekryteringsansvarig i specialistbolaget Knowit Secure. Per får ansvar för att ytterligare öka takten i rekryteringen av Sveriges intressantaste säkerhetshetskonsulter till Nordens snabbast växande konsultbolag inom it- och informationssäkerhet.

Per Hellqvist kommer senast från en roll som säkerhetsspecialist på Symantec där han var talesperson och rådgivare inom säkerhetsområdet. Han är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och flitigt anlitad i radio, tv och press. Per har nominerats och tilldelats ett antal utmärkelser som t ex Årets säkerhetsprofil, Begriplighetspriset och Årets talesperson.

– Vi är mycket glada att Per Hellqvist valde att börja hos oss. Det här är en strategisk viktig satsning för oss. Med hans kontaktnät och kompetens kommer han medverka till att Knowit Secure blir Nordens största konsultbolag inom it- och informationssäkerhet, säger Tomas Rimming, vd Knowit Secure AB.

Per Hellqvist ska förutom att ansvara för rekrytering också arbeta som managementkonsult med inriktning på rådgivning till företagsledning samt fortsätta att hålla inspirerande föredrag och driva projekt för att höja säkerhetsmedvetandet hos Knowits kunder.

– Det här känns helt fantastiskt! Det känns stort att bli en del av detta team och att tillsammans få fortsätta förverkliga min dröm – att hjälpa andra bli säkrare. Jag ser verkligen fram emot att få hitta och välkomna fler av Sveriges absolut vassaste IT-säkerhetsproffs till teamet med Sveriges bästa säkerhetskonsulter! Det är bara att höra av sig så sätter jag på kaffet, säger Per Hellqvist.

Knowit har många av Sveriges mest spännande säkerhetskunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag. Konsulterna arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av mobila plattformar.

Knowit
Tullhusgatan 1B
65226, Karlstad

+46 (0)8 700 66 00

info@knowit.se

https://www.knowit.se