Jimmy Andersson, 38 år, har en gedigen erfarenhet från IT-branschen. Han har verkat i IT-branschen sedan 2001, det vill säga hela hans yrkesverksamma liv och arbetat i många olika roller.

Jimmy Andersson påbörjade sin karriär i IT-branschen som systemutvecklare, systemarkitekt och projektledare och har sedan 2006 arbetat i ledarroller såsom kundansvarig, regionchef, samt senast som nationellt ansvarig för Offshore, Strategic Deals och för företagets viktigaste tjänsteområden i Sverige (Portfolio-chef). Nu har han alltså tagit steget ut i Sogetivärlden och antagit rollen som säljchef för Sogetis globala verksamhet, med 27 000 medarbetare i 13 länder.

– Sedan vår koncerns grundare Serge Kampf återinförde varumärket Sogeti på marknaden år 2002 har vi expanderat kraftfullt. Kundnöjdhet är a och o och resultatet av våra regelbundna mätningar är vår stolthet. Jag ser fram emot att göra ännu fler kunder nöjda, men också att förvåna dem ännu mer framåt. I digitaliseringens era har vi allt på plats för att skapa värde för våra kunder och få dem att lyckas, både på kort och lång sikt, och vi är en både trygg och innovativ partner, vilket är en bra kombination, säger Jimmy Andersson och fortsätter:

– Sverige är och förblir en stark marknad för Sogeti. Grundat i våra konsulters agilitet, innnovationsförmåga och passion för tekniken hjälper vi våra kunder att ta snabba kliv framåt, exempelvis med hjälp av smarta lösningar inom Cloud, Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing och Cybersecurity, kommenterar Jimmy Andersson.

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/