I takt med nya spännande uppdrag behöver de växa i antalet medarbetare och även stärka sin närvaro på flera orter. Karlstad och Värmland ser IUS som en intressant region för den utvecklingen. Därför har de valt att gå med i Compare.

En självklarhet för oss att gå med och samarbeta med Compare.

– Värmland är en spännande och innovativ region där IUS passar mycket väl in. Det finns redan många etablerade företag med IT-verksamhet och universitetet släpper varje år nyexaminerade studenter mogna att angripa nya utmaningar. Därför var det en självklarhet för oss att gå med i och samarbeta med Compare. Vi tror att medlemskapet kommer att bredda vårt kontaktnät i regionen ytterligare och öppna upp för spännande samarbeten, säger Mats Ahlin, affärsutvecklare på IUS Innovation.

Idag finns IUS på orter som Göteborg, Skövde och Oslo med spetskompetens inom tekniska innovationer, beteendeförändring och att applicera spelmekanismer i sammanhang som normalt inte förknippas med spel. Nu arbetar de aktivt och målmedvetet för att hitta drivna och entusiastiska medarbetare i Värmland.

Hitta drivna och entusiastiska medarbetare i Värmland

– I Värmland görs stora satsningar inom området sjukvård och hälsa genom bland annat satsningen DigitalWell Arena. Vi ser också ett ökat intresse för gamification och spelutveckling från både universitetet och näringslivet i Värmland. De här områdena är vår hemmaplan och vi tror att vi med våra erfarenheter och kompetenser skulle kunna bidra med något positivt för regionen, avslutar Mats.

DevTalk och lunch på Karlstad Innovation Park

Den 16 maj arrangerar IUS ett lunchevent med DevTalk på Karlstad innovation Park med temat En introduktion till Event Sourcing, Microservices & Kubernetes. Kom och inspireras, knyt nya kontakter och lär känna IUS innovation närmare.

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer om IUS innovation här

 

IUS innovation
Bror Nilssons gata 4
41755, Göteborg

+ 46 (0)31-734 40 13

hej@iusinnovation.se

http://www.iusinnovation.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!