Logica, nu del av CGI Group Inc, en ledande leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser, och ISS, en ledande global leverantör av fastighetstjänster, meddelar att de ingått ett nytt partnerskap där CGI kommer att leverera outsourcingtjänster för att förbättra ISS:s IT-flexibilitet.

ISS valde Logica som sin IT-partner för att leverera infrastruktur och tjänster till cirka 45.000 ISS-anställda i de nordiska länderna. Avtalet inkluderar även att hantera serverdrift och arbetsplatssupport.

ISS i Danmark har redan tecknat ett lokalt serviceavtal som gäller tjänster för datacenter och arbetsplatser, och övriga nordiska ISS-landsorganisationer (Sverige, Finland och Norge) erbjuder möjligheten att ytterligare utöka tjänsterna från CGI. CGI och ISS kommer också att påbörja diskussioner för att se hur partnerskapet kan utvecklas och vilka möjligheter som finns för ISS att leverera fastighetstjänster till CGI:s nordiska kontor.

– De senaste åren har ISS byggt en nordisk affärsplattform som gör det möjligt för oss att erbjuda samma integrerade fastighetstjänster till kunder i alla nordiska länder. Att ha en gemensam IT-outsourcingpartner i Norden kommer även det att stärka erbjudandet till våra kunder i regionen, säger Troels Bjerg, Regional CEO Nordics & Eastern Europe på ISS, och fortsätter:

– Med över 40 000 kunder, nära 45 000 anställda och en omsättning på nära 20 miljarder danska kronor är ISS marknadsledande i alla nordiska länder, och vi har den nödvändiga kompetensen och kapaciteten för att hantera och leverera stora och krävande kontrakt i hela regionen. Vi ser fram emot vårt partnerskap med Logica, nu del av CGI, i de nordiska länderna.

– Denna affär stärker CGI:s marknadsledande kapacitet som outsourcingpartner vad gäller infrastruktur i Norden. Att teckna avtal med en av världens största fastighetstjänsteleverantörer visar på styrkan i vårt erbjudande och vår expertis inom detta område, säger Joao Baptista, President, Nordics, Southern Europe and South America på CGI.

CGI Sverige AB
Tynäsgatan 6
65216, Karlstad

054-14 70 00

http://www.cgi.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!