“Vårens tuffa världsläge har skapat ett behov av att hänga med i digitaliseringen för alla företag. Samtidigt ska de även hinna med att hantera sin IT-verksamhet och partnersamarbeten på ett bättre och mer kostnadseffektivt sätt. Detta är precis vad vi hjälper våra kunder med och därför är det med glädje vi expanderar i Göteborg”, berättar Christoffer Gustafsson, platschef INVOLVUS Göteborg. 

Henrik har bred erfarenhet från IT-ledning, både operationellt och strategiskt. Senast kommer han från Nelly.com där han haft rollen som CTO sedan 2015. Dessförinnan har han varit hos Capio, Bokia/Akademibokhandeln och Papyrus. Han påbörjade sin karriär som IT konsult inom infrastruktur i Göteborgsområdet redan 1992.

“Jag ser fram emot att använda min breda erfarenhet och bidra till utveckling och digitalisering av IT hos våra kunder. Jag ser även fram emot att tillsammans med mina kollegor vara med och stärka våra kunders IT-position med INVOLVUS och den breda kunskapsbank som vi har!”. säger Henrik. 

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIN

Daniel Jarmyr

Rådgivare/Partner

070-3547644
daniel.jarmyr@involvus.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!