Om Costas och hans tankar kring INVOLVUS

Constantinos “Costas” Amiridis kommer senast ifrån Promobility där han var områdeschef mot offentlig sektor och ansvarade för företagets erbjudande mot offentliga verksamheter. Dessförinnan arbetade Costas under 19 år på Stockholm Stad med allt från incidenthantering, leverantörsstyrning, informations samt teknisk-säkerhet till  infrastrukturella frågor som tex klientarbetsplatser. Han har även arbetat i Stockholms Stad Smartstad-satsning med bland annat smarta digitala lås.

Costas har också varit medgrundare i en app-startup inom telekommunikationsbranschen.

För mig som oberoende rådgivare är det viktigt att hjälpa kunden att få en korrekt och kostnadseffektiv leverans. Med min erfarenhet ifrån bla offentlig upphandling, kravinsamling och leverantörsstyrning i komplexa it-miljöer så ser jag nu fram emot att hjälpa våra kunder i Stockholmsområdet i denna påskyndande digitala transformationen som nu sker. Vi ser projekt som vanligtvis tog flera månader att gå från idé till ett införande, att nu istället ske på några veckor och det är där vi på INVOLVUS kan stödja våra kunder i både nyutveckling till daglig förvaltning med vår breda erfarenhet och strukturkapital – berättar Costas.

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.

Daniel Jarmyr

Rådgivare/Partner

070-3547644
daniel.jarmyr@involvus.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss