Swedwise erbjuder sina integrationsexperter till en utvald organisation under ”The Nordic Integration Race”, november den 29:e. Eventet kommer att genomföras tillsammans med vår partner MuleSoft, och siktar på att hjälpa en organisation att påbörja sin digitaliseringsresa. MuleSoft är leverantör av Anypoint Platform, som ger möjligheter att koppla ihop applikationer, data och apparater, genom API-först konnektivitet, både on-premises och som moln-lösning.

Integration som lagsport

”Allt du behöver göra är att berätta om dina integrationsutmaningar. Vi kommer att välja ut och bjuda in en organisation som kommer till vårt kontor i Stockholm där vi i en kreativ miljö, kommer att släppa lös en grupp lösningshungriga konsulter, med uppgiften att skapa och bygga en ’proof-of-concept’ lösning av den utvalda kundens integrationsutmaning. Detta sker kostnadsfritt under en eftermiddag,” säger Henrik Mörner, Key Account Manager, Swedwise. ”Haken, med det hela är? Om vi inte löser utmaningen, kommer inte våra lösningskonsulter att få följa med på efterföljande middag på en av Stockholms stjärnkrogar!

Snabb lösning på komplexa problem

Målet med detta event är att visa organisationer att lösningen på dagens digitalisering inte alltid behöver vara så svåra eller långvariga att nå. ”Detta är ett fantastiskt initiativ av Swedwise, och jag rekommenderar alla att ansöka om att deltaga,” säger Dwight Maanster, Strategic Account Executive, MuleSoft. ”Dagens integrationsutmaningar kräver nästa generations lösningar både på plats och i molnet. Swedwises event kan snabbt adressera många användarfall, såsom APIer (MuleSofts Anypoint Platform) traditionell EDI-meddelanden, applikationsintegration, dataintegration och annan B2B såväl som nya digitala affärer och IoT-behov. Jag ser verkligen fram emot dessa utmaningar.”

Ta del av expertis på djupet

Swedwise levererar IT lösningar till manga branscher såsom hälso- och sjukvård, energi, försäkring, logistik, telekom och tillverkning, med kunder som Stockholms Läns Landsting (SLL), Geodis Wilson, Benders, och 3 (Hi3G).

Hur deltar man i Nordic Integration Race?

Vill du vara med? Beskriv kortfattat dina integrationsutmaningar och din roll, skicka till Henrik Mörner på Henrik.morner@swedwise.com. Swedwise kommer att välja ut en organisation, och bjuda in en eller flera representanter att ta del av vårt fantastiska event där vi bjuder på insikt, expertis och erfarenhet, såväl som chansen att diskutera med våra integrationsexperter. För mer information, vänligen se hemsidan.

Om Swedwise

Swedwise är specialiserade på att hjälpa organisationer skapa snabbare och mer flexibla informationsflöden utan att kompromissa när det gäller säkerhet och integritet av nuvarande eller kommande system. Våra certifierade konsulter och utvecklare I systemintegration, APIer och EDI är hängivna skapare av säkra, driftssäkra och ger er kontroll av era informationsprocesser. Swedwise levererar IT lösningar till manga vertikaler såsom hälso- och sjukvård, energi, försäkring, logistik, telekom och tillverkning, med kunder som Stockholms Läns Landsting (SLL), Geodis, Benders, och 3 (Hi3G) m.fl.

Om Mulesoft

MuleSoft gör det enkelt att koppla ihop applikationer, data och apparater. MuleSofts Anypoint Platform™ gör det möjligt att frigöra applikationer och data genom API-först konnektivitet, både på plats och i molnet. Organisationer i över 60 länder, från nya, snabbväxande företag till stora Global 500 organisationer, använder MuleSoft för att uppfinna snabbare och transformera deras verksamhet bättre.

Swedwise
Västra Torggatan 11
65225, Karlstad

+46 70-279 99 71

info@swedwise.se

http://www.swedwise.se/