Under tisdag eftermiddag bjöd Sogeti in till en inspirerande kväll med föreläsningar om innovation och praktiska exempel på användandet av molnet och andra digitala fenomen.

Andreas Sjöström, Vice President Digital på Sogeti, var den förste personen att prata under kvällen. Andreas tog oss igenom vad digitalisering egentligen innebär och vad som är möjligt med just det. Han talade om innovation och att det är nyckeln till digitalisering, och hur man måste tänka för att bli innovativ på marknaden.

-Det kanske är du som äger produkten men det kanske inte är ditt företag som är bäst lämpad att leverera till kunden. Då gäller det att öppna upp för andra organisationer som kan skapa värde, vilket behövs för att vara i framkant, säger Andreas Sjöström.

Vidare talade Carl Henrikson från Sogeti om hur man arbetar fram en digital strategi genom att analysera kundens behov. Carl visade också upp konkreta exempel på innovativa digitala produkter som är aktuella just nu. Avslutade gjorde Marcus Gullberg från Microsoft, som pratade om den fjärde industriella revolutionen och hur företag och organisationer ska arbeta på bästa sätt med molnet, cyber security och machine learning.

Efter föreläsningarna dukades det upp med mat och dryck där alla deltagarna bjöds in till mingel.

Sofia Tönnberg

Ortschef

+46 70-2489205
sofia.tonnberg@sogeti.se

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65119, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/