Compare och The Paper Province inbjuder till öppen klusterlunch måndag 10 juni med Göran Österman, Staffan Barrefors och Kjell Eriksson som ger en lägesrapport om projekt Business Värmland. Med öppen klusterlunch menas att alla som är intresserade är välkomna – alltså inte bara Compare- och The Paper Province-företag. Anmäl deltagande via länken nedan senast onsdag 5 juni.

Compare och The Paper Province arrangerar sedan årsskiftet gemensamma klusterluncher enligt principerna: En fast tid – första fredagen i månaden kl 11:30-13:00; En fast plats – alltid samma lunchrestaurang (Elite Stadshotellet, Karlstad); Ett fast program – tydlig agenda med fokus på mingel och nätverkande.

Klusterlunchen arrangeras av Compare och The Paper Province som står för program och inbjudna gästföreläsare. Deltagarna betalar själva sina luncher.

Nästa klusterlunch hålls måndag 10 juni istället för första fredagen i månaden (7 juni som är klämdag) eller andra fredagen (14 juni som är stor examendag).

Gästföreläsare är Göran Österman, Staffan Barrefors och Kjell Eriksson som ger en lägesrapport om projekt Business Värmland. Göran Österman har av Region Värmland utsetts till projektledare på deltid för att leda arbetet med etableringen av Värmlands Export- och Investeringsråd (Business Värmland) med fokus på Norge. Den nya verksamheten ska vara etablerad till 1 januari 2014 då inriktning, finansiering och organisation ska vara klar.

Klusterlunch:

Program för klusterlunchen:

  • 11.30. Lunchbuffé med mingel.
  • 12.00. Aktuell information från Compare och The Paper Province.
  • 12.10. Presentationsrunda bland deltagarna.
  • 12.15. Kaffe och mingel.
  • 12.30. Dagens gästföreläsare, därefter frågestund och diskussion.
  • 13.00. Slut.