Compare och The Paper Province inbjuder till klusterlunch fredag 4 oktober med Maria Hollander (The Paper Province) som berättar hur du och hela vår region kan utvecklas med hjälp av 130 Vinnväxt-miljoner.

Compare och The Paper Province arrangerar sedan årsskiftet gemensamma klusterluncher enligt principerna: En fast tid – första fredagen i månaden kl 11:30-13:00; En fast plats – alltid samma lunchrestaurang (Elite Stadshotellet, Karlstad); Ett fast program – tydlig agenda med fokus på mingel och nätverkande. Klusterlunchen arrangeras av Compare och The Paper Province som står för program och inbjudna gästföreläsare. Deltagarna betalar själva sina luncher.

Nästa klusterlunch om Vinnovas Vinnväxt

The Paper Province vann nyligen cirka 130 miljoner i Vinnovas Vinnväxt-tävling. Pengarna ska användas för att utveckla nya internationellt konkurrenskraftiga produkter och tjänster inom skogens värdekedja. Målet är ambitiöst: att vi inom tio år ska ha etablerat oss som en innovationsmiljö med starkt internationellt renommé.

Kom och lyssna på Maria Hollander som berättar hur du och hela vår region kan utvecklas med hjälp av 130 miljoner. Generellt ska pengarna gå till forskning, innovation, produkt- och tjänsteutveckling och mycket annat. Men EXAKT vad pengarna ska användas till är upp till dig och alla som har en idé de vill förverkliga.

Program
11.30. Lunchbuffé med mingel.
12.00. Aktuell information från Compare och The Paper Province.
12.10. Presentationsrunda bland deltagarna.
12.15. Kaffe och mingel.
12.30. Dagens gästföreläsare, därefter frågestund och diskussion.
13.00. Slut.

Mötesdetaljer
Datum: Fredag 4 oktober
Plats: Elite Stadshotellet, Karlstad.
Kostnad: 100 kr, betalas på plats.
Anmälan: Senast den 30 september genom att fylla i formuläret på den här webbsidan >>
Anmälan är bindande och ej avanmäld plats faktureras.
Bjud gärna med dina arbetskamrater och ta chansen att få träffa kollegorna i de båda nätverken.

Välkomna!