Just nu händer det mer än någonsin på webbfronten. Under de senaste månaderna har vi, som designpartner till Soleil, fått de spännande uppdragen att ta fram webbdesign åt Botkyrka kommun, Scania och Centerpartiet. Dessutom söker vi nu en erfaren webbdesigner/AD.

Nytt socialt intranät åt Botkyrka kommun 
Tillsammans med Soleil bygger vi ett nytt intranät åt Botkyrka kommun. I nära samverkan med kunden tar vi fram ett helt nytt intranät som ska vara enkelt att använda och personaliserat för att besökarna ska hitta information anpassad efter deras behov. Vi berättar mer om projektet längre fram under våren.

Webbdesign för Scanias nya intranät 
Soleil har sedan en tid tillbaka arbetat med att utveckla ett intranät åt Scania, ett komplext projekt med många integrationer mellan olika system. Tack vare rekommendationer från Soleil fick vi på Advant äran att hjälpa till att ta fram webbdesign för det nya intranätet. Vårt uppdrag är att med ett agilt arbetssätt arbeta igenom olika sidmallar och revidera/implementera den grafiska profilen på intranätet. Vi genomför även designförbättringar ur ett användarperspektiv.

Omfattande projekt tillsammans med Centerpartiet 
Vi har precis startat upp ett riktigt spännande projekt som underleverantör till Soleil där vi ska hjälpa Centerpartiet. Dels att migrera sin externwebb från Episerver till Site Vision men även att ta fram en enhetlig design för deras lokalwebbar samt att vi bygger ett nytt intranät som integreras med externwebben. Projektet är i sin linda så vi berättar mer längre fram i vår.

Erfaren webbdesigner/AD – se hit! 
För att fortsätta utvecklas och vässa kompetensen inom webb söker vi nu en erfaren webbdesigner/AD som kan bli en del av vårt redan duktiga team. Om du vill vara med och utvecklas och vara med på vår spännande resa ska du gå in och kika på tjänsten.

Advant
Kanikenäsbanken 29
65214, Karlstad

+46(0)54- 22 00 50

info@advant.se

http://www.advant.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss