Marika Martin jobbar sen en tid tillbaka som kommunikatör i satsningen DigitalWell – digitalisering av välfärdstjänster.
Här lär du känna henne lite närmare.

Hej Marika, vem är du?

Jag är en norrlänning som efter många år i Storbritannien nu landat i Karlstad med min Irländske man och två barn.

Vad har du gjort tidigare?

Jag är en utbildad designer med inriktningen tjänstedesign, som tidigt insåg att kommunikation i alla dess former var min grej. Detta har lett till att jag jobbat med varierande projekt med allt från grafisk formgivning och branding till marknadsföring av jord och översättning av undertexter för en animerad TV-serie. Jag är nyfiken på användaren/mottagaren och hur vi kan nå fram till dem med vårt budskap på ett bra sätt.    

Vad arbetar du med på Compare?

Jag arbetar som kommunikatör inom satsningen DigitalWell.

Vad ser du främst fram emot i arbetet med DigitalWell?

Jag är genuint intresserad av digitaliseringen av välfärdstjänster, så jag ser väldigt mycket fram emot att se vart DigitalWell kan ta oss. Det finns så otroligt mycket som vi kan göra bättre, tillsammans.

Vad gör du när du inte jobbar?
Det blir mycket tid med familjen; med två (små) barn blir det sällan tråkigt! Extra roligt blir det när vi gör någon slags utflykt tillsammans. Jag börjar (eller avslutar) gärna dagen med yoga. Två aktiviteter som temporärt hamnat på hyllan är skidåkning och klättring. Denna vinter har det dock blivit en hel del skridskoåkning!

Hur når man dig?

Jag nås på telefonnummer 073 028 81 68  och via mail på marika.martin@compare.se

Vi kan även prata kommunikation och DigitalWell över en kopp kaffe här på Innovation Park!

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se