Sogeti Karlstads nyaste stjärnor
Glada är vi över att få presentera Tobias Bernström, Marcus Sjölin och Karl Hansson som våra nya kollegor. Alla tre är grymt duktiga systemutvecklare och jobbar alla med verksamhetsnära utveckling.

Jobbar du också inom IT-branschen och söker en ny utmaning?
Sogeti Karlstad söker kontinuerligt efter dig som brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular eller dig som har en passion för backend-programmering såsom WebAPI, Databaser, Azure, C#, Entity Framework, med mera. Du kanske rent av är av typen fullstack som behärskar båda världarna och som gärna tar ett ansvar som lösningsarkitekt? Högt upp på vår önskelista finns även utvecklare och arkitekter inom Microsoft Azure, BI, Systemintegration, BizTalk, SharePoint och Office 365, och förutom en Business Analyst inom Industriell IT så söker vi även tekniska testare och testledare! Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du trivs i flexibla miljöer, att du gillar kommunikation och att du är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Ett extra plus är också att du är en positiv, utåtriktad, engagerad och drivande lagspelare.

Här i Karlstad är vi ett gäng på nästan 60 personer som framförallt jobbar med systemutveckling i Microsoftmiljö. Vi jobbar både i egna projekt, där vi levererar nyckelfärdiga lösningar, och som kompetensförstärkning i våra kunders projekt. Projekten kan hålla dig som konsult lokalt, men också föra ut dig på resande fot nationellt och emellanåt även internationellt. Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord Enkelhet och Entreprenörskap är vår vardag, en arbetsplats där man kan ha kul och känna sig trygg, med många trevliga kollegor att inspireras av, men samtidigt ge utrymme för kreativitet, innovation och kompetensutveckling. I ett öppet kontorslandskap och med regelbundna lunchföreläsningar finns alltid erfarenhet och kunskap lättillgängligt, och med goda möjligheter till certifiering och varierade uppdrag ligger personlig utveckling aldrig långt bort, något vi bevisat med våra totalt 115 Microsoft-certifieringar och senast genom deltagandet i Karlstadsmästerskapen i programmering (NCPC) där våra Sogetiare från Karlstadskontoret fanns med på såväl första som andra plats.

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital, Business Intelligence & Analytics, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor i 13 länder.

Välkommen med din ansökan om du också vill jobba med de bästa!

Samtliga våra jobberbjudanden i Karlstad finner du på: https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/vara-kontor/jobbkarlstad/

Åsa Maspers

Konsultchef & Rekrytering

+46 76 102 7300
asa.maspers@sogeti.se

Susanne Andersson Dahlén

Konsultchef & Rekryteringsansvarig

+46 72 451 9567
susanne.andersson-dahlen@sogeti.se

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/