Wermland Software har lanserat Fieldo – en ny molnbaserad tjänst som riktar sig till små och medelstora företag med personal ”ute på fältet” som exempelvis målare, snickare, byggarbetare och lokalvårdare.

Hantverkare som kommer för sent, saknar byggmaterial och knappt vet om det är badrummet eller köket som ska renoveras. Klagan på ineffektiva hantverkare hörs ständigt runt fikaborden. Oftast har detta ingenting med deras skicklighet att göra.

”Vad problemet bottnar i är snarare ostrukturerade arbetsförhållanden – ett problem som Fieldo nu kan lösa”, förklarar Marwan Semaan på Wermland Software.

Fieldo är en molnbaserad tjänst som riktar sig till små och medelstora företag med personal ”ute på fältet”, exempelvis målare, snickare, byggarbetare och lokalvårdare. Via en app i telefonen kan hantverkare få information från sin arbetsledare om vad som ska göras, vilka tider som är överenskomna och vilket material som behövs – innan de åker ut till en kund och kunden är alltid uppdaterad via kundappen.

Läs mer om Fieldo >>

Redpoodle
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

+46 (0)765 55 77 80

marwan@redpoodle.se

http://www.redpoodle.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss