”Det är fantastiskt roligt att vi lyckas få med flera av våra kunder till final i Guldhanden varje år. De lägger mycket tid och engagemang på sina webbplatser och intranät för att de ska nå toppen och vi stolta över att få vara med på deras resa”, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Tillsammans med våra kunder är vi nu finalister i flera av Guldhandens kategorier för fjärde året i rad. Så många som elva av våra kunder var dessutom nominerade.

Kungliga biblioteket, som vi var med och utvecklade från början, och Strängnäs kommun är nominerade till bästa offentliga webbplats. TL Bygg, Falu kommun och Migrationsverket är nominerade till bästa intranät, vilket innebär att tre av fyra finalister i kategorin intranät är kunder till oss.

Advant har varit vår designpartner i projektet med Strängnäs kommun.

Vi önskar alla lycka till!

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister.

Läs mer om Guldhanden.

Läs våra case om kunderna

Case om Kungliga biblioteket

Case om Strängnäs kommun

Case om TL Bygg

Case om Falu kommun

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!