Enterprise får fortsatt förtroende att utbilda anställda i hela Sverige när Metso Paper uppgraderar till Lotus Notes 8. Förra året fick Enterprise uppdraget att utbilda drygt 2.000 Metso-anställda vid införandet av Office 2007.

Utbildningsföretaget Enterprise i Karlstad kommer att utbilda användare inom Metso i skillnaderna mellan den gamla och den nya versionen av Lotus Notes liksom i programmet Lotus SameTime. Genom införandet av Lotus SameTime räknar Metso med att kunna spara in både tid, pengar och minska miljöpåverkan genom att ha möjlighet till fler möten via Internet.

”Vi är både glada och stolta över att vi får ett fortsatt förtroende som leverantör av utbildningar till Metso Paper”, säger Claes Malmsten som är affärsområdesansvarig på Enterprise i Karlstad.

För ett år sedan fick Enterprise uppdraget att utbilda drygt 2.000 Metso-anställda från Kiruna i norr till Trelleborg i söder när Metso i hela Europa uppgraderade sin programvara till bland annat nya Office 2007.

Uppgiften var att leverera likvärdig utbildning till alla deltagare över hela landet – och utfallet blev så bra att Metso nu anlitar företaget i Karlstad igen vid sin uppgradering till Lotus Notes.

Enterprise – som funnits i Karlstad sedan 1998 – är ett av landets nio Microsoft-ackrediterade utbildningscentra som erbjuder utbildningar i allt från grundkunskaper för datorovana till spetskunskaper för IT-proffs. Tidigare i år förvärvades företaget av Compose IT i Örebro – ett ägarbyte som breddar och stärker oss på marknaden, enligt Claes Malmsten.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss