Elvenites nya webbplats har nyligen lanserats och är ett resultat av samverkan mellan tre av Compares intressentföretag. Elvenite, Marilyn Produktionsbyrå och Troll Design & Reklambyrå har tillsammans med varsitt spetsområde lyckats med den nya webbplatsen. ”De spontana reaktionerna om vår nya webbplats har varit mycket positiva”, säger Therese Erhard, Elvenite.

Elvenite AB är ett konsultföretag som i nära samverkan med kunder och partners utvecklar lösningar och tjänster baserade på informationsteknologi för att uppnå mätbar och varaktig affärsnytta.

Troll Design & Reklambyrå har stått för hela webbplatsens grafiska utseende samt producerat informationsfilmer om Elvenite. ”Det är en mycket bra sajt som vi är väldigt nöjda med. Vi är speciellt nöjda med informationsfilmerna. sa Robert Rundberget, Troll. ”Vi har lyckats förklara vad Business Intelligence och Enterprise Collaboration är så att gemene man förstår innebörden utan att använda orden.”

Troll är en design och reklambyrå som jobbar med att skapa design och reklam som uppmärksammas, berör och blir ihågkommen. Genom kampanjer och insatser arbetar de för att stärker sina kunders varumärken och öka deras försäljning.

Marilyn produktionsbolag har stått för det mesta av de tekniska lösningarna och implementationen av sajten. Som verktyg har man valt att använda MindTouch Enterprise som är ett wiki-verktyg.

Marilyn är ett produktionsbolag som arbetar med interaktiv- och rörlig media. Rörlig media innefattar reklam- och informationsfilm samt animering och visualisering. Interaktiv media kan vara företags- eller produktpresentationer.

”Det är alltid bra att jobba tillsammans bland annat för att lära av varandra. Man har också möjlighet att ta hjälp av samt rekommendera varandra till andra kunder”, säger Therese Erhard. ”Vi kommer säkert att samarbete mer framöver. Bland annat ser vi en utvecklingspotential i de filmer som producerats till webben och vi vill även utöka språkhanteringen.”

Elvenite
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

+46(0) 54- 15 01 15

info@elvenite.se

https://elvenite.se/