Elvenite är IT-företaget som hellre pratar om människor och miljö än specifika produkter. I ny film visar de nu upp kompetenserna och drivkrafterna bakom de välkomponerade system och processer som driver deras kunder framåt.

Elvenite är ett Karlstadbaserat företag med flera av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag som kunder. Men man har som intention att växa. Därför väljer man nu att använda sig av film i förhoppning att attrahera såväl kunder som nya kollegor.

”Vi vill inte vara produktfokuserade. Elvenite är människorna bakom lösningarna, det är där drivkraften och viljan finns. Det är dem vi vill visa upp”, säger Johan Gotting, VD och grundare på Elvenite.

Hoppas att det ska kännas
Filmen, som producerats tillsammans med Marilyn, kommer att finnas på Elvenites digitala plattformar och i första hand användas i presentationssyfte.

”Vi hoppas på att den här filmen ska kännas i magen och att man får en positiv bild av oss som gäng och företag. Vi vill inspirera och locka till nyfikenhet”, säger Johan.

Inspirera även kring hållbarhet
En viktig del i Elvenites interna utvecklingsarbete är frågor som rör hållbarhet. Man har gjort stora interna förändringar och vidgat kompetensen inom området. Det här vill man nu sprida vidare till andra och hoppas kunna inspirera fler.

”För oss är det viktigt att vi är med och bidrar där vi kan. Kan vi påverka samhället och miljön i en bättre riktning i och med våra val, då gör vi det. Vi slår ett litet slag för det i filmen”, avslutar Johan.

Filmen ser ni här.

Elvenite
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

+46(0) 54- 15 01 15

info@elvenite.se

https://elvenite.se/