Pressrelease Elvenite 2017-02-23

IT-företaget Elvenite fortsätter att växa och etablerar nu ett kontor i Oslo. Samtidigt anställer man Lars Inge Sørlie som ansvarig för den norska verksamheten.

– Vi har stärkt positionen på den norska marknaden de senaste åren, inte minst inom livsmedelssektorn där vi jobbar med många stora och kända varumärken. Nu tar vi nästa steg och öppnar kontor i Oslo där vi kommer att bygga upp en verksamhet inom bl a Advanced analytics och Business Intelligence, säger Johan Gotting, vd på Elvenite.

Lång erfarenhet
Lars Inge Sørlie har lång erfarenhet från flera av Skandinaviens ledande leverantörer av ERP och Business Intelligence. Han kommer närmast från en tjänst som Territory Sales Manager på Qlik. Där ansvarade han för branscherna Food & Beverage, Aquaculture och tillverkningsindustrin, tre marknadsområden som Elvenite fokuserar extra mycket på.

– Jättekul att bli en del av Elvenite och få bidra till fortsatt utveckling. Jag imponeras av företagets unika branschkunskaper och expertis inom ERP och Business Intelligence. Att Elvenite redan har en rad stora kunder i Norge är ett bra utgångsläge för att vi ska fortsätta växa, säger Lars Inge Sørlie.

– Vi är väldigt glada över att ha med oss Lars på denna resa. Med hans bakgrund inom ERP och Business Intelligence är han en perfekt spelare i vårt lag, säger Johan Gotting.

Elvenite bildades 2007 och finns idag i Karlstad, Stockholm, Oslo och Bergen. Företaget levererar tjänster i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling via partnerskap med Qlik och Infor M3. Bland kunderna finns bland annat Marine Harvest, Q-Meieriene, Kafferosteriet Löfbergs, Skåne mejerier och Kavli.

Läs mer här

Elvenite
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

+46(0) 54- 15 01 15

info@elvenite.se

https://elvenite.se/