Effect lanserar ett nytt kunskapscentret för ledarskap på distans (Remote Leadership) och bjuder in till boksläppsmingel och inspiration fredag 17 oktober.

”Välkommen till lanseringen av ett Sverigeunikt nytt kunskapscenter på temat Remote Leadership – ledarskap på distans”, skriver Effect i sin inbjudan. ”Under flera år har Effect utbildat chefer och forskat i ämnet, och nu tar vi steget vidare”.

Effect har jobbat intensivt det senaste året för att samla ihop ett nätverk av både forskare och praktiker och bygga kunskap kring hur ledarskap på distans utövas på allra bästa sätt.

”Det är ett växande kunskapscenter som du kan läsa mer om på www.remoteleadership.se och vi är stolta och glada över att få berätta mer för er och andra”, skriver Effect vidare.

I samband med releaseträffen lanserar två av medlemmarna i kunskapscentret – forskaren och retorikexperten Lena Lid Falkman och Tomas Falkman – sin bok ”Virtuella möten – Effektiv gränslös kommunikation”.

Författarna finns på plats och kommer att delge praktiska tips samt exempel och lärdomar från ett antal svenska företag, myndigheter och organisationer.

Praktisk information

  • Datum: Fredag 17 oktober
  • Tid: Kl. 15.00-17.00
  • Plats: Hos Effect i Inre Hamn, Tynäsgatan 14, Karlstad
  • Anmälan: Senast 15 oktober till ann.johnson@effect.se, 054-10 00 11

Anne-Charlotte Sverkström

Konsultchef

+46 70 603 48 95
anne-charlotte.sverkstrom@effect.se

Effect Management
Tynäsgatan 14 (Inre Hamn)
65216, Karlstad

+46 (0) 54 10 00 11

info@effect.se

http://effect.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!