Dubbla antalet kunder 
I hård konkurrens, har Integration Software vunnit flera affärer och antalet kunder och partners som använder våra produkter för eget eller sina kunders behovs har mer än fördubblats.

Exempel på några av våra nya kunder och partners:

Dubbla partners, BizSpark Plus & Red Carpet 
År 2015 har marknadens behov av molnlösningar växt kraftig. Microsoft har under året tagit fram en ny lösning för att bygga integrationer i molnet – Microsoft Azure Logic Apps. Med denna nya integrationsplattform följer också ett behov av loggning och monitorering. Detta har vi byggt en ny agent för till Integration Manager.

Integration Software är sedan 2013 ett Microsoft BizSpark Startup företag, vilket innebär MSDN Enterprise licenser, samt 70$ / månad att nyttja på Microsoft Azure plattformen.

 Under 2015 har Integration Software uppgraderats till BizSpark+ mycket tack var vår framskridna position inom Microsoft Power BI där vi också erhållit ett Red Carpet medlemskap. Det senare ger oss en också officiell status med möjlighet att leverera innovativa lösningar för Power BI market place. BizSpark+ ger oss möjlighet att använda upp till 10.000$ i Azure konsumtion.

Tredubblad personal
År 2015 började med vi tog in Michael Olsson som säljande VD med uppdrag att utveckla Integration Software. Andreas Cider, som har haft sin provanställning under hösten 2014, fick också fast anställning. Detta innebar en mycket större leveransförmåga för de produkter vi utvecklar och supportar.

Som ett naturligt nästa steg såg vi också behov i att flytta till nya egna lokaler, vilket vi har gjort. Från Karolinen till Råtorp. 

Integration Manager 3.0 – 4.0 – Mångdubblad funktionalitet
Året började med en färsk release av version 3.0 som innan året tog slut fick ett rejält funktionstillskott med release 4.0.


Figur 1 – Nya designen Integration Manager 3.0/4.0

Från att ha stöd för övervakning av Microsoft BizTalk Server, Windows tjänster, Performance Counters och Cruise Control .NET så togs flera helt nya agenter fram för övervakning av fler delar i en systemsambandskedja. Vår ambition är end-to-end.

SQL Server
MSMQ
IBM WebSphere MQ
Folder
Azure 
o App Services
Web Apps
API Apps
Logic Apps
o Service Bus
o Cloud Services
Non-Events / Icke händelser

Oavsett vart dessa agenter installeras  i världen (on-premise, hybrid eller i molnet) är de tillgängliga för Integration Manager utifrån att de nu har stöd för Microsoft Azure Service Bus Relaying. Detta ger möjligheten att exponera agenternas funktionalitet även om ingående trafik på ett nät inte är tillåtet – läs mer på https://azure.microsoft.com/sv-se/documentation/articles/service-bus-dotnet-hybrid-app-using-service-bus-relay/. Detta innebär full stöd för övervakning av hybrida integrationlösningar.

Antal funktioner har mångdubblats t.ex med Control Center – Stöd för att exekvera operationer på de olika agenterna (exempelvis: starta / stoppa funktioner). Remote Configuration – Konfigurera agenter direkt från Integration Manager’s gränssnitt med hjälp av enkla formulär som därmed gör det enklare, säkrare och snabbare att få igång övervakningen.

Integration software är ett entreprenörsdrivet företag med säte i Karlstad. Vi utvecklar och supportar Integration Manager som är en verksamhetsvänlig programvara för loggning/spårbarhet och monitorering av system och integrationsplattformar.

Nodinite
Ringgatan 67
65349, Karlstad

+46 705784866

info@nodinite.com

https://www.nodinite.com/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss