Karlstad Business Center (KBC) har fått i uppdrag att digitalisera Värmländsk kompetens! Inriktningen kommer att vara B2B och projektet för att bygga upp detta startar direkt efter semestrarna. Syftet är att hjälpa företag i Värmland att paketera och nå ut med sin kompetens även i övriga Sverige. För att kunna tjäna pengar på den erfarenhet och kunskap som man byggt upp i verksamheterna.

Eftersom KBC omfattar ett 60-tal olika företag och man förhåller sig helt oberoende till bransch eller om olika företag konkurrera med varandra eller inte, kommer även plattformen att ha samma inriktning. Men dessutom även för företag som inte är kunder/KBC Members till KBC. Därmed är alla företag i Värmland välkomna att bli en del av, som arbetsnamnet är, KBC Masterminds.

Ett av huvudområdena med plattformen är att nå ut med och sälja kompetens paketerad i videoform. Dvs. utbildningsfilmer som kan ses när det passar den som behöver kompetensutveckling. Vi på Nya Ekonomikompetens har redan börjat producera utbildningsfilmer inom ekonomiområdet där den första av dem också är färdigproducerad innan sommaren.

Läs gärna mer här: https://karlstadbusinesscenter.se/News9.html

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

+ 46 (0)70-359 54 00

kontakt@nyaek.se

http://www.nyaek.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss