När mycket av den ordinarie verksamheten ställs in under Coronakrisen ökar behovet för många företag att ställa om. En digitalisering av verksamheten kan i många fall vara den enda framkomliga vägen just nu. Det kan röra allt från att ge digitala föreläsningar, få igång en fungerande kanal för e-handel till att öka datakapaciteten.

I Be Digitals matchningstjänst finns just nu 230 leverantörer anslutna, varav 150 i Värmland. Kunder kan via funktionen på Be Digital-sajten själva söka på mängder av tjänster för att få hjälp i deras digital omställning.

– Det här är verkligen en möjlighet för leverantörer och kunder att hitta varandra och göra en digital omställning i praktiken, säger Stefan Skoglund, digital affärsutvecklare på Compare och ansvarig för Be Digital-projektet.

Samarbetskanal för leverantörer

Förutom möjligheten att bli hittad av potentiella kunder via matchningstjänsten kan Be Digitals leverantörer också lägga upp egna erbjudanden på sajten. Det finns även en möjlighet för kunder att göra förfrågningar till företag inom Be Digital-nätverket. Det kan vara både allmänna förfrågningar till alla leverantörer, eller specifika förfrågningar till ett enskilt företag.

En ny funktion är att förfrågningar även kan göras mellan medlemsföretag inom Compare och leverantörer inom Be Digital exempelvis om resursdelning, utbildningar eller andra samarbeten.

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss