Värmland representerades på A-match av tre spännande bolag – samtliga med stor erfarenhet av entreprenörskap.

PlayD8 vill skapa en cirkulär marknad för leksaker, där barn via en spelifierad plattform kan sälja och köpa leksaker. Inom kort lanseras betaversionen med Karlstad som pilotmarknad, där man faktiskt redan har fler leksaksannonser än Blocket. De andra Värmlandsbolagen, Visibla och SavingsTracker, har båda unika, digitala tjänster som på olika sätt adresserar hållbarhet och inköp inom tillverkningsindustrin.

Spännande koppling till industrin

– Jag tycker att alla medverkande bolag höll en hög kvalitet. Ur ett Compare-perspektiv var det extra roligt att Värmlandsbolagen visar upp innovativa och digitala tjänster, med tydliga kopplingar till tillverkningsindustrin. Exempelvis så har Visibla har redan inlett samarbeten med flera regionala bolag och mixen av digital teknik kombinerad med traditionell industri tycker jag är väldigt spännande, säger Ingrid Ivars, Transformation Manager på Compare.

Värmlandsbolagen som deltog på A-match: PlayD8, Visibla och SavingsTracker.

Om A-match

Bakom A-match står förutom Compare Almi Värmland, Almi Invest, Nordea, Sting Bioeconomy, Karlstads universitet, Paper Province och DigitalWell Ventures. Syftet är att skapa ett forum där både regionala och nationella bolag och investerare kan mötas.

Ingrid Ivars

Digital Transformation Manager

+46 (0)76 836 68 68
ingrid.ivars@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss