Onsdag 9 september inbjuder Cygate till frukostmöte i Karlstad om ”Trygga Din IT-leverans bland molnen: Vad bör du veta för att framtidssäkra din IT-leverans – teknik, juridik och prestanda idag och framöver?”

Hör Telias Head of Innovation om dagens trender och morgondagens möjligheter och Cygates molnchef som ger konkreta råd och erfarenheter från hundratals molnleveranser. Och ställ dina frågor till dem över en närproducerad frukost den 9 september i Löfbergs Arena.

”Vi vill hjälpa dig som beslutsfattare över IT – såväl företags- som IT-ledning eller verksam inom området – att få precis de svar du söker. Välkommen – så din molntjänst inte blir dig en otjänst”, skriver Cygate i sin inbjudan.

  • När: Onsdag 9 september kl 07.45-09.30
  • Var: Löfbergs Arena, Karlstad

Agenda:

  • 07.45 – 08.15 – Närproducerad frukost.
  • 08.15 – 08.45 – Dagens trender och framtidens möjligheter inom IT, Mats Mägiste, Head of Innovation, Telia
  • 08.45 – 09.15 – Detta bör du tänka angående moln och molnleveranser, Niclas Alvebratt, chef för Cygate Cloud och Ipeer
  • 09.15 – 09.30 – Frågor och summering

För mer information och anmälan >>

Cygate är en svensk IT-leverantör med egna datacenter i Sverige och ett lokalt kontorsnät på över 20 orter med fler än 700 kunniga medarbetare inom Säkerhet, Nätverk, Applikation, UC, Server & Lagring och Molndrift. Cygate tillsammans med Telia och Ipeer utgör en unik kombination på den svenska marknaden. Tillsammans kan vi erbjuda all den kompetens som krävs för IT som tjänst (skräddarsydda drifttjänster, paketerade tjänster och molntjänster) på ett och samma ställe. Cygate erbjuder alla de produkter, tjänster, lösningar och den kompetens som krävs för att knyta ihop olika molntjänster.

Cygate
Tullhusgatan 1B
65226, Karlstad

+46 (0)10 8787000

http://www.cygate.se/