Human Growth Awards är en utmärkelse instiftad av rekryteringskoncernen Wise Group för att hylla och lyfta fram nytänkande insatser inom HR.

Kriterierna för att bli nominerad till årets HR-team 2020 är att företaget har en HR-funktion som främjar energi och glädje i organisationen samt att man arbetar innovativt för att frigöra kraft hos medarbetarna.

– Idén med Consid har redan från starten varit att skapa ett företag vi själva vill arbeta på. Det råder en välkomnande och genuin anda här, som märks så fort man kommer innanför dörrarna. Hos oss gäller frihet under ansvar, det skapar ett entreprenöriell inställning och jag är övertygad att vi på så sätt frigör både engagemang och drivkraft hos individer, säger Anita Beslic, HR-chef.

Inom IT-branschen är kompetensbristen stor och det pågår en kamp för att både bibehålla och rekrytera medarbetare. Enligt SCB kommer det saknas 70 000 it-experter i Sverige år 2022.

– Den största faktorn för att lyckas idag är onekligen människor. Personalen är det viktigaste vi har och därför lägger vi stor vikt vid att skapa en arbetsplats som genomsyras av verklig förståelse, engagemang och respekt för våra medarbetares livssituation. Det gör att vi trots slaget om konsulterna är ett av Sveriges snabbast växande företag. Nomineringen i Human Growth Award är ytterligare ett resultat av det jobbet.

Consids HR-team är en av 40 nominerade HR-avdelningar. Vinnaren av Human Growth Awards tillkännages i januari.

Christoffer Nilsson

Kontorsansvarig

070-662 00 20
christoffer.nilsson@consid.se

Consid
Lagergrens gata 2
65226, Karlstad

036-12 02 10

info@consid.se

http://www.consid.se