Vi behöver bli fler inom Microsoft 365 i Karlstad

Consid i Karlstad har på kort tid vuxit med över 20 medarbetare och nu satsar vi vidare med att ta nästa steg inom området Microsoft 365. För att möta den stora efterfrågan som finns inom den digitala arbetsplatsen, behöver vi bli ännu fler i Karlstad med kompetens på plattformen Microsoft 365. Målet under året är att bli ett team med 10 medarbetare som arbetar med den digitala arbetsplatsen.

Inom området digitala arbetsplatsen arbetar du med nya och befintliga implementationer samt utveckling och konfigurering av kvalitativa och långsiktiga lösningar åt våra kunder. Lösningarna vi levererar ämnar att digitalisera våra kunders arbetsplatser och därigenom skapa förutsättningar för samarbete, kommunikation och dokumenthantering.

Vi söker flertalet nya medarbetare med 4-6års erfarenhet inom Microsoft 365:

  • Arkitekt (Förstudier av införande och införande av Microsoft365 i så väl stora som små organisationer)
  • Utvecklare (Konfiguration och utveckling av delar inom Microsoft365 så som PowerPlatform, SharePoint och Teams)
  • Infra (Migrering från OnPrem till Online, Utveckling, driftsättning och förvaltning av SharePoint OnPrem installationer)
  • Frontend (Utveckling och design av SPFx-komponenter i SharePoint)

Vi erbjuder…

Ända sedan Consid grundades har ambitionen varit att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Vi är därför väldigt måna om att se varje individ och vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig, din utveckling och din personliga situation.

Som medarbetare hos oss delar du dina dagar med riktigt duktiga kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av tips och tricks. Vi gillar även att göra saker ihop och lär känna varandra genom en hel del olika aktiviteter som brädspelskvällar, padelturneringar, AWs, kodkvällar, familjeaktiviteter och massor av annat kul.

En typisk Considare älskar att överträffa kunders och kollegors förväntningar, men värderar också en sund balans mellan privatliv och arbetsliv.

Ansök här

Christoffer Nilsson

Kontorsansvarig

070-662 00 20
christoffer.nilsson@consid.se

Consid
Lagergrens gata 2
65226, Karlstad

036-12 02 10

info@consid.se

http://www.consid.se