Den 13:e juni är det dags för 2015-års svettigaste folkfest, Karlstads Stadslopp – och som tidigare år får Compis-medlemmar rabatt på anmälningsavgiften.

Karlstads Stadslopp arrangeras av IF Göta Karlstad för 36:e gången. I vanlig ordning erbjuds en dag för alla motionsintresserade individer; oavsett om du är elitlöpare, vardagsmotionär eller föredrar att lunka fram längst Karlstads gator i glada vänners sällskap. 

Karlstads stadslopp erbjuer två distanser, 10km och 21km. Eller rättare sagt, 10km och 21 097,5meter.

Compis-rabatt till 25 maj

Compis-medlemmar (anställda i Compare-företag som är medlemmar i Compares fritidsförening Compis) erbjuds även i år 50 kr rabatt på startavgiften till Karlstads Stadslopp. Erbjudandet gäller fram till 25 maj.

Compis kommer som vanligt att ha ett tält på start- och målområdet (vid Sundstatjärn) där alla medlemmar kan samlas före och efter loppet. Tältet finns även på plats under Miniloppet för de med barn som deltar.

För att anmäla sig till Stadsloppet och erhålla Compis-rabatt på anmälningsavgiften ber vi er att utse en person på ert företag som mailar ett excellark med följande information till tavling@ifgota.se:
1) Lagnamn (ej obl)
2) Klass (10 km/21 km) 
3) Namn
4) Adress
5) Personnummer
6) e-post
7) Sidningstid (tid på 10 km, båda klasser beräknar sidningstid på 10 km)
8) Fakturaadress till företaget samt om fakturan behöver märkas med något speciellt. Använd subject: ”Compis företag XXX anmälan till stadsloppet”

Få med dina kollegor! Ladda ned affischen, skriv ut och anslå på lämpligt ställe! >>