Under hösten kommer Mikael Larsson göra sin praktik på Compare och hjälpa oss med olika uppgifter. Han är student från Karlstads Universitet och studerar sitt sista år på medie- och kommunikations programmet och gör en 10-veckors praktik hos oss.


mikaelMikael kommer främst att hjälp Hanna Grevillius som är kommunikatör på Compare, med olika arbetsuppgifter så som skriva artiklar, underhåll och uppdatering av hemsidan och hålla kontakt med våra ICT-företag.


Nu har Mikael varit här en vecka. Hur har den första veckan hos oss varit?

 – Det har varit en intensiv vecka med väldigt många nya intryck, namn, företag, projekt och arbetsverktyg att lära sig så nu efter en vecka känns det som jag börjar få bättre koll på läget och vad det handlar om. Jag tycker att Compare verkar vara väldigt bra för mig och det känns jättekul att få prova på arbetslivet och komma ifrån skolbänken en stund. När jag nu lägger första veckan bakom mig så känns det som jag har hamnat med ett otroligt bra gäng som är lättsamma och det känns som vi kommer komma bra överens.

Vad tror du att du kommer få ut av din praktik hos oss?

 – Jag tror och hoppas på det jag nämnde förut, att jag kommer få lära mig hur arbetslivet ser ut i praktiken, och som sagt efter en lång tid i skolbänken så är det skönt att vara ute faktiskt göra saker på riktigt. Jag tror också på personlig utveckling, bli mer driven som person. Ser fram emot samarbete med mina kollegor i några veckor framöver!