Marwan Semaan på Compare-företaget Wermland Software har tilldelats SKAPA Utvecklingsstipendium på 15.000 kr för Fieldo – ett mobilt system som underlättar kommunikation och hantering av information mellan leverantör, utförare och kund inom t ex byggindustrin.


Systemet ger kunden möjlighet att med kort varsel och på ett enkelt sätt få kontroll över beställda jobb hos t ex hantverkare. Något som sannolikt kommer att leda till en förstärkt och god relation mellan kund och leverantör. 

I kategorin SKAPA Framtidens innovatör segrade Sofia Hedin, som också erhöll 15.000 kr.  

Båda dessa pristagare går nu vidare som Värmlands representanter till den nationella tävlingen den 2 oktober på Nalen i Stockholm. Då utses svensk mästare i innovationer vid en stor innovationsgala, där max tre vinnare kan dela på en summa av 550.000 kr.

Ett hederspris delades ut av SEB till Peter Olsson och Jan Thor som erhöll en prischeck på 5.000 kr. 

SKAPA-priset är instiftat till minne av Alfred Nobel och syftar till att belöna nyskapande idéer som kan bli kommersiella produkter eller tjänster. Priset har delats ut sedan 1986.

Bilden: Almi Värmland har delat ut SKAPA-stipendier till Värmlands bästa innovatörer – från vänster Marwan Semaan, Sofia Hedin, Peter Olsson och Jan Thor. 

Redpoodle
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

+46 (0)765 55 77 80

marwan@redpoodle.se

http://www.redpoodle.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss