CGI har, av Försvarets Materielverk (FMV), tilldelats ett ramavtal som omfattar leverans av kvalificerat konsultstöd för strategisk förändrings- och verksamhetsutveckling inom ledningssystemområdet för FMV och Försvarsmakten. För CGI innebär det att förse myndigheterna med kvalificerade konsulttjänster inom strategi, IT-Management, verksamhets – och organisationsutveckling för att stödja pågående verksamhetsförändring. Ramavtalet gäller initialt fram till 2016-06-30 och innehåller option på förlängning ytterligare tre år.

CGI är sedan en lång tid tillbaka en etablerad leverantör av informationsteknologitjänster, IT-säkerhet och logistik-stödsystem till både FMV och Försvarsmakten. Bland annat levererar CGI flygunderhållssystemet Fenix, logistik- och lagerstödsystemet Lift samt expertkunnande gällande säker IT-infrastruktur och kommunikationslösningar.

-Vi är oerhört glada att CGI nu även får förtroendet att stödja FMV och Försvarsmakten i utvecklingen av deras verksamhetsvision, strategiska mål, organisation- och processutveckling och framtida IT-strategi, säger Pär Fors, Sverigechef på CGI. För vårt utökade samarbete kan vi än mer dra nytta av CGI´s hela globala kapacitet och vår bredd i tjänsteutbudet och bli en strategisk helhetspartner till Försvaret. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och den möjlighet vi fått att bidra till den viktiga förändringsresa som myndigheterna inom försvaret genomgår.

 

Om CGI
CGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 65 000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI tusentals globala kunder en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur samt cirka 150 patenterade lösningar. CGI har en årlig omsättning på över 10 miljarder CAD och en orderstock på drygt 20 miljarder CAD. CGI:s aktier är noterade på TSX (GIB:A) och NYSE (GIB). Webb: http://www.cgi.com./

CGI Sverige AB
Tynäsgatan 6
65216, Karlstad

054-14 70 00

http://www.cgi.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!