CGI förnyar avtalet med TeliaSonera om standardiserade tjänster för cirka 20 000 IT-arbetsplatser i Norden och Baltikum, där även servicedesk-tjänster ingår. Leveransens fokus är på användarupplevelsen och möjligheten att anpassa tjänster och innehåll till framtida krav. Avtalet är giltigt i fem år, med start 1 maj.

TeliaSonera och CGI har samarbetat under många år och avtalet om IT-arbetsplatser som tecknades 2009 förnyas nu i ytterligare fem år. För att öka användarupplevelsen för TeliaSoneras medarbetare läggs nu ett ännu större fokus på proaktiv tjänsteutveckling och förbättring. IT-arbetsplatserna levereras som tjänst till TeliaSonera och inkluderar e-post, digitala möten, virtualiseringsplattformar, printtjänster, säkerhetstjänster, på plats-support samt logistiktjänster kring hårdvara. Standardiserade tjänster som med fokus på funktionalitet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet skapar en effektivare hantering av företagets arbetsplatser.

”Vi är glada över det förlängda och utökade samarbetet med TeliaSonera, som stärker vårt långa samarbete ytterligare. CGI hanterar idag över 200 000 arbetsplatser för kunder i Norden. Med oss som partner får TeliaSonera tjänster som är formade enligt deras krav på flexibilitet och användarvänlighet samt en servicedesk med hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris”, säger Björn Ivroth, Sverigechef på CGI i Sverige.    

CGI Sverige AB
Tynäsgatan 6
65216, Karlstad

054-14 70 00

http://www.cgi.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!