Centerpartiet bygger en ny integrerad webbplats för både extern och intern webb. Karlstadbaserade bolaget Soleil har fått uppdraget att leverera Centerpartiets lösning.

Centerpartiet vill samla centerpartiet.se, sina lokala webbplatser och socialt intranät i en helt integrerad, digital mötes- och arbetsplats. Målet är att samla och rikta information till besökare samt till organisationens alla medlemmar, förtroendevalda och anställda. Plattformen blir ett viktigt kommunikations- och arbetsverktyg för den rikstäckande organisationen.

– Vi är en medlemsorganisation som finns över hela landet, i 26 distrikt och 291 kommunkretsar. Målet är en helt integrerad webb där allt utgår från centerpartiet.se och där vi får en digital arbets- och mötesplats för hela organisationen, säger Emma Fahlstedt, projektledare och Content Manager på Centerpartiet. 

Valet av leverantör föll på Soleil som ska utveckla webbplatsen och den digitala arbetsplatsen i publiceringsverktyget SiteVision.

– Vi ser framemot att arbeta tillsammans med Soleil för att skapa vår nya digitala mötesplats, säger Emma Fahlstedt.

– De mest framgångsrika och uppskattade intranäten är de som bäst förstår och tillfredsställer användarens behov. I samtalen med Centerpartiet har vi sett att deras höga ambitioner för kommunikation med alla sina målgrupper väl stämmer överens med vad vi och plattformen SiteVision kan leverera, säger Per Johansson VD på Soleil.

Ny design på Centerpartiets plattform kommer att levereras av Soleils partner Advant.

För mer information, kontakta:

Per Johansson, VD Soleil, per.johansson@soleilit.se, 073-370 06 92

Agni Rizk, Försäljningsansvarig Soleil, agni.rizk@soleilit.se, 070-558 05 48

Per Johansson

VD/Marknadsansvarig

+46 733 70 06 92
per@soleilit.se

Soleil
Järnvägsggatan 2
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/