Kassasystemtillverkaren Cash IT fortsätter sin raka väg mot att bli en helhetsleverantör inom smarta, tekniska lösningar för detaljhandeln. Nu utökar de sortimentet med en egen kassakopplad betalkortsterminal.

Cash IT Payment System – Cash ITs egna betalkortsterminal – på kassadisken hos Boulevard Present & Interiör i Karlstad (Foto: Alexander Back, Cash IT)

Cash IT kan stolt presentera sin nya betalkortsterminal Cash IT Payment System, en kassakopplad betalkortsterminal som tillgodoser alla marknads- och säkerhetskrav (PCI).

Betalkortsterminalen har sedan en tid tillbaka varit på pilot hos Karlstadsbutiken Boulevard på Västra Torggatan. Pilotprojektet var lyckat och redan har över 70 terminaler levererats till Cash IT-kunder över hela landet.

”Idag är det självklart för butiker att ta betalt med kort och därför har vi tagit steget att utöka vårt sortiment med egna betalkortsterminaler. Vi tror att våra kunder uppskattar att vi nu kan ta ett helhetsansvar för deras kassamiljö”, säger Robert Karlsson som är vd hos Cash IT kassasystem.

Den största fördelen med Cash IT Payment System är att kunderna endast behöver kontakta en enda supportavdelning.

”Med bara ett nummer att ringa kan vi snabbt ge kunderna den service de behöver. Då passar det ju bra att supporten är en av Cash IT:s främsta styrkor”.

Betalkortsterminalen är inte den sista innovationen vi kommer få se från Cash IT i år. Företaget planerar fler spännande nyheter framöver.

”För oss är det viktigt att fortsätta satsa vidare på värdeskapande integrationer. Dessutom fortsätter vi främja utökad mobilitet inom detaljhandeln, där även konsumenterna kommer spela en viktig roll med sina smarta telefoner”, säger Robert Karlsson.

Cash IT
Tullhusgatan 1A
65226, Karlstad

+46(0)10-457 81 00

info@cash-it.se

https://www.cash-it.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss