Den svenska kassasystemtillverkaren Cash IT har gått med i det värmländska IT-klustret Compare som genom samverkan ska bidra till Compare-företagens tillväxt i regionen.


Göran Österman (Compare) och Robert Karlsson (Cash IT)

Cash IT firar i år 15 år som företag. Från sitt huvudkontor på Tormestad i Karlstad levereras kompletta affärssystemlösningar till små- och mellanstora butiker och kedjor över hela landet.

”Cash IT ser fram mot att bli ett Compare-företag och att samverka med andra intressenter i regionen – dels för att bidra till regionens fortsatta utveckling, dels för att fler ska känna till att vi är en av Sveriges största leverantörer inom kassasystem och betallösningar med 18 anställda i Karlstad”, förklarar Cash IT:s vd Robert Karlsson.

Integration har blivit det nya ledordet för teknikbranschen. På så vis passar det bra att samverka även i det verkliga livet, fortsätter Robert Karlsson:

”De närmaste åren öker behoven av integration mellan system. E-handel likväl som fysiska butiker och appar hos konsumentet kommer alla att vara integrerade med varandra för en ännu bättre köpupplevelse. Vi kallar detta för integrerad handel och det är en mycket spännande resa vi har framför oss tillsammans med våra kunder och samarbetspartners”.

Göran Österman hälsar Cash IT välkomna som Compare-företag och till den samverkan som Compare erbjuder mellan de för närvarande 104 Compare-företagen, med det offentliga i regionen och med Karlstads universitet.

”Det är vår förhoppning att Cash IT ska ha nytta av våra tjänster och att det kan bidra till företagets utveckling och tillväxt”, säger han.

Om Cash IT: Sedan 1999 utvecklar Cash IT det användarvänliga kassasystemet Cash IT Retail som levererar flexibla kassalösningar för liten och stor. Att ta betalt är det centrala i alla butiker. Men samtidigt något som de flesta vill lägga så lite tid eller arbete på som möjligt. Det är något som bara ska fungera – snabbt, säkert och smidigt. Därför utvecklar Cash IT användarvänliga kassasystem, som kan anpassas helt efter din verksamhet. Från enskilda butiker till kedjor med flera butiker utspridda över landet. Säkra lösningar, som naturligtvis kan kopplas samman med en rad affärssystem för att synkronisera all information – i alla led. Cash IT Retail är flexibla system som kunden kan växa i – och som kan växa med kunden.

Cash IT
Tullhusgatan 1A
65226, Karlstad

+46(0)10-457 81 00

info@cash-it.se

https://www.cash-it.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!