Med mångårig erfarenhet inom IT-säkerhet, polisutredningar och IT-brottsutredningar kan Bitsec nu även erbjuda sina kunder att genomföra riskanalyser där det blir tydligt vad som behöver skyddas och vilka konsekvenserna blir om det inte skyddas.

”Vi hjälper våra kunder med säkerhetstänket! Vi utför sociala säkerhetsgranskningar där helheten i företaget testas – inte bara IT-miljön. Vi erbjuder även säkerhetsgranskningar där vi kontrollerar att riktlinjer och policys följs”, förklarar Jonas Persson – Senior Consultant på Bitsec i Karlstad.

Tycker du att det är svårt att veta vad som ska skyddas och hur? Har du en känsla för att något inte står rätt till, men du har svårt att bekräfta det? Vill du ha kvitto på att säkerhetsrutiner och policys följs i företaget?

”Bitsec kan hjälpa dig med dessa frågeställningar”, fortsätter Jonas Persson: ”Låter det intressant? Vill du veta mer? Kontakta oss för ett möte så förklarar vi gärna mer hur vi kan hjälpa dig att få kontroll över alla frågetecken”.

…………………….

Bitsec stödjer organisationer genom att tillhandahålla djup teknisk kompetens, lång erfarenhet av IT-säkerhet samt Informationssäkerhet, och med djup förståelse och erfarenhet av vilka risker som finns och vilka hot som olika aktörer utgör. Bitsec är vana att arbeta i känsliga miljöer och att hantera konfidentiell information. Bitsec arbetar kontinuerligt enligt tydliga processer för att säkerställa säkerhet och sekretess i arbetet, och samtlig personal är säkerhetsprövad.

Bitsec
Våxnäsgatan 10
65340, Karlstad

+46 (0)84 11 90 10

info@bitsec.se

http://www.bitsec.se/