Första BioDig blev en succé. Tydligen är det fler än vi som är intresserade av digitalisering i bioekonomiska näringar. Den 12 maj är det dags för årets upplaga av BioDig med ambitionen att vi – Compare och Paper Province – ska fortsätta arrangera BioDig som en återkommande mötesplats för att diskutera hur vi tillsammans kan skapa marknadsfördelar av att digitalisera skogsindustrin.

I år fokuserar vi på hur vi ska nå varandra och finansiera gemensamma projekt. Var beredd på en intensiv projektkavalkad med konkreta digitaliseringsexempel från Compareföretagen. Kristian Sandström från RISE presenterar det nytänkande Horizon 2020-projektet ProData. Du får även möjlighet att delta i projektet.

Susanne Timsjö från Piia presenterar en helt ny satsning från Piia-nätverket, och berättar om deras senaste utlysning med goda möjligheter till finansiering av digitaliseringsprojekt. Dessutom pratar vi om Tillväxtverkets erbjudande om digitaliseringscheckar, och hur du kan ta del av dessa.

Vi bjuder på frukost och fika med bra möjligheter till mingel! Vänta inte med att boka din plats, antalet deltagare är begränsat och först till kvarn gäller.

Läs hela programmet och anmäl dig här