”28.000 ingenjörer fattas i Norge – vi har lösningen”, skriver Berotec AB i ett pressmeddelande. Företaget har tagit fram en skräddarsydd modell för den som vill få alla förmåner som den norska marknaden erbjuder, samtidigt som man kan bo kvar i Sverige.

”Efterfrågan på ingenjörer i Norge är nästan omättlig, och samtidigt uppskattar norrmännen oss svenskar. De tycker att vi är kompetenta, arbetsvilliga och har lätt för att samarbeta. Dessutom erbjuder de bra löner, förmåner i form av valutafördelar, reseersättning och en hel del annat. Som om inte det räcker, väntar spännande arbetsuppgifter på en expanderande marknad”, skriver Berotec.
 
För den som inte är beredd att ta steget att flytta till Norge erbjuder Berotec en unik möjlighet, som inte bara ger fördelarna med att arbeta i Norge. ”Man blir även en del av Berotecs framgångssaga, som bygger på vår filosofi om att kunna leva ett liv med harmoni mellan familj, fritid, företag och framtid”.
 
Berotec har tagit fram en skräddarsydd modell för den som vill få alla förmåner som den norska marknaden erbjuder, samtidigt som man kan bo kvar i Sverige. ”Principen är densamma som för alla våra svenska konsulter, men lösningen är anpassad utifrån norska krav och lagar”.
 
”Vi tror på Familjen, Fritiden, Företaget och Framtiden. Nu tar vi med oss vår tro in i Norge. Häng med oss”, manar Berotec och bjuder in  till seminarier för mer information >>