”Vi hjälper dig utveckla rätt app”, skriver BAM54 i sitt senaste nyhetsbrev.

Björn Grunde (bilden) är ansvarig apputvecklare på BAM54 och vet vad som är viktigt att tänka på för att hjälpa dig ta fram en funktionell och användarvänlig app. Han använder den senaste tekniken och en designmodell som gör det möjligt att fokusera på appens nyckelfunktion och anpassning till IOS och Android.

Så här skriver BAM54 i sitt nyhetsbrev om ”Webbappar – skapa dina affärer” >>

Ni har säkert funderat på hur ni med hjälp av webben ska kunna öka försäljningen och förbättra servicen till era kunder. Att utveckla en app kan erbjuda enkla, konkreta och snabba vägar till engagemang, aktivitet och resultat. Tekniken erbjuder många möjligheter och funktioner. Därför är det helt avgörande att ställa de rätta frågorna innan ni bestämmer er för vilken app- eller annan webblösning som passar era behov bäst.

Teknik & Kompetens
På BAM54 jobbar vi med den senaste tekniken. Vi utvecklar funktionella och användarvänliga appar som lever upp till alla krav för IOS och Android. Vi är också bollplank och analyserar er kravspecifikation för att hitta den bästa lösningen och bedömma om det faktiskt är en app som är det mest praktiska och ekonomiska att satsa på.

En nyckelfunktion
Vad som är viktigt att tänka på från start är att en app bara ska ha en nyckelfunktion. Den ska lösa en uppgift och förenkla för kunden att utföra ett arbetsmoment. Funktionen kan t ex vara inriktad på handel, transaktioner, geografisk position, tidsregistrering, videoanalyser, kommunikation, läsa menyer eller reservera plats. Är kravlistan längre på vad ni vill att kunden ska kunna utföra kan funktionerna vara bättre att koppla till hemsidan.

Andra avgörande frågor vi ställer för att hitta rätt lösning:
– Om sökmotoroptimering är viktigt?
– Ska stora mängder data skickas?
– Är det aktuellt med många uppdateringar?
– Ska många användare av appen kunna nås samtidigt?
– Vad är huvudsyftet: information eller verktyg?

Jonas Dahlgren

CEO and Senior Brand Advisor

+46 54 10 28 14
+46 708 55 35 35
jonas.dahlgren@bam54.se

BAM54®
Hybelejens gata 2
65340, Karlstad

+46 54 10 28 10

info@bam54.se

https://www.bam54.se/