Visiblas plattform gör det möjligt för tillverkande företag att handla av varandras lager, vilket främjar såväl återbruk av överskottsmaterial som lokal handel. Berätta vad innebär utmärkelsen för er?”

– Vi är väldigt tidigt ute och blev förvånade över att redan nu bli nominerade. Utmärkelsen bekräftar att industrin har lagt märke till oss och att vi gör något rätt. Vi fick en riktig skjuts av det här priset, säger Maja Wennberg och Cecilia Ågren, medgrundare av Visibla.

Vad är det mest innovativa med er affärsidé?

– Det fanns inte någon digital plattform som gjorde det möjligt för industriföretag att återanvända material. Att hitta den luckan och vara ensamma om att erbjuda det i Sverige känns som en fullträff, säger Maja och Cecilia.

– När du köper material genom vår plattform kan du direkt se CO2-minskningen jämfört med att köpa nytt material. Genom att köpa restmaterial från vår plattform kan företagen bidra till att minska utsläppen.

Visibla har på kort tid attraherat kunder som köper och förmedlar över 1000 artiklar genom plattformen. Vad är ert nästa viktiga steg?

– Vi behöver fler kunder som besöker plattformen och som vågar köpa. Det är bra och billiga material men ofta vänder man sig till den vanliga bekanta leverantören. Det är en beteendeförändring som behöver till inom branschen.

Marie Rosenlind Nordensson

Communications & Support Functions Manager

+46 (0)73-046 22 57
marie.rosenlind@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss