Ateas förvärv av Office i Karlstad är nu genomfört – och genom sammanslagningen har Värmland fått en it-leverantör med marknadens bredade utbud och drygt 50 lokala specialister på plats.

”Vi är glada att Office i Värmland nu är en del av det svenska landslaget i it-infrastruktur”, säger Peter Engman, Ateas platschef i Karlstad, och välkomnar Urban Adolfsson och hans 30-tal kollegor från Office-verksamheten i Karlstad.

”Genom förvärvet stärker vi vår verksamhet inom utskrift och kopiering i regionen och blir en ännu starkare it-leverantör med drygt 50 personer i Karlstad och 1.400 kollegor i ryggen runt om i övriga landet”, fortsätter Peter .

Atea har sedan tidigare kontor på Husbyggaregatan och Office har kontor på Gräsdalsgatan och en Apple-butik på Östra Torggatan i Karlstad. Genom sammanslagningen kommer verksamheterna att flytta ihop till ett gemensamt kontor medan butiken blir kvar.

Atea har tidigare förvärvat COB Document i Borås, Office Document i Västerås och Office Document och Data i Eskilstuna med sammantaget 91 medarbetare. Genom förvärven stärker Atea sin specialiserade säljkår samt sin serviceorganisation, som vuxit kraftigt de senaste åren. Atea är efter förvärven en av de fyra största aktörerna inom kopiering och utskrifter på den svenska marknaden.

Peter Engman

Platschef

Atea
Säterivägen 18
65341, Karlstad

+46 (0)54 19 61 00

peter.engman@atea.se

http://www.atea.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss