Atea tilldelas utmärkelsen VMware Renewals Partner of the year – EMEA & Global.

Atea meddelar i dag att företaget korats till global vinnare i VMware Partner Network Award i kategorin Renewals.  Priset överräcktes på VMware Partner Exchange 2013, VMwares årliga partnerevent, den 26 februari i Las Vegas.

– Vi är glada över att få uppmärksamma de resultat som medlemmar av VMwares partnerekosystem har uppnått under 2012, säger Colleen Kapase, senior director, Partner Readiness. VMware Partner Exchange är dedikerat till att utbilda och utrusta våra partners med de resurser och insikter som de behöver för att leverera förstklassiga lösningar till det mjukvarubaserade datacentret under det kommande året. Vi gratulerar Atea till sin VMware Partner Network Award och vi ser fram emot vår gemensamma framgång 2013.

– Atea är oerhört nöjda över att vinna detta pris. Detta är ett erkännande av vårt hårda arbete för alla våra befintliga kunder, inte bara för de många nya vi har fått i år. VMware ger ett stort värde till våra kunder och med mer än 85 procents förnyelsesrate är denna utmärkelse en bekräftelse på detta faktum, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige.

Atea
Säterivägen 18
65341, Karlstad

+46 (0)54 19 61 00

peter.engman@atea.se

http://www.atea.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss