Malmö stad har tecknat ett nytt avtal för försörjning av it-produkter och produktnära tjänster med Atea. De närmaste två åren, med möjlig förlängning i ytterligare två år, kommer Atea att förbereda, leverera och miljömässigt återvinna Malmö stads alla it-produkter. Avtalet är värt ca 44 MSEK per år.

Malmö stad har i en upphandling valt Atea som partner för försörjning av it-produkter och produktnära tjänster. Avtalet innebär att Atea kommer att ta hand om stadens alla datorer, läsplattor, telefoner, skärmar och andra datortillbehör.

– Vi är stolta att få leverera it-produkter till Malmö stads 20 000 medarbetare. Atea har sedan tidigare, och nu i skarp konkurrens i den nya upphandlingen, visat att vi kan erbjuda staden den bästa lösningen på denna logistikmässigt krävande uppgift, säger Peter Falk, regionchef Atea Sverige.

Produkterna kommer staden att upphandla separat, men de hanteras av Atea som förbereder it-produkterna med exempelvis programvaror och stöldmärkning, transporterar, levererar och tar tillbaka uttjänta produkter för miljömässig återvinning. Atea sköter lagerhållning och staden beställer genom Ateas digitala beställningsportal.

Avtalet börjar gälla i februari. Atea har även tidigare haft ett liknande avtal med Malmö stad.

Atea
Säterivägen 18
65341, Karlstad

+46 (0)54 19 61 00

peter.engman@atea.se

http://www.atea.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!