Nu kan vi avslöja ett nytt spännande samarbete och det är som rubriken skvallrar om Tillväxtverket som gett oss förtroendet att stötta deras IT-enhet. Det är med stor entusiasm vi på Altran tar oss an utmaningen och vi ser fram emot ett spännande samarbete!

Tillväxtverkets stärker Sverige genom att med sina cirka 370 medarbetare på nio orter arbeta med att stödja departement, myndigheter, länsstyrelsen och kommuner i arbetet med att förenkla och förbättra för företag.

”Efter mycket arbete så är det fantastiskt roligt att bli utvalda som en av Tillväxtverkets ramavtalsleverantörer. Nu ska det bli spännande att se vad det inledande samarbetet kan leda till och förhoppningen på ett spännande och utvecklande uppdrag är stor” – Jenny Olofsson, Business Development Manager.

Samarbetet innefattar systemutveckling och systemförvaltning av Tillväxtverkets egenutvecklade eller förvaltade system eller webbtjänster. Altran kommer även att erbjuda expertis inom Databas/DBA som avser uppdrag inom rollerna databasdesigner, databasadministratör samt modelldesigner för beslutsstöd.

Se pressreleasen i sin helhet här. 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!