ÅF ansluter sig till MuleSoft Partner Program för att tillhandahålla rådgivning och tjänster vad gäller Mulesofts Anypoint plattform, den enda enhetliga integrationsplattformen för anslutning av olika typer av applikationer, datakällor eller API:er, oavsett i molnet eller på plats.

”Det känns väldigt kul och inspirerande”, säger Per Anders Kvarnevik på ÅF i Karlstad som idag har en grupp konsulter med mycket djup kompetens inom integration som under många år har hjälpt ÅF:s kunder med integrationslösningar.

ÅFs expertis inom integration och kunskap om efterfrågan på vertikala marknader, tillsammans med tekniskt ledarskap från MuleSoft, ger kunderna det stöd och de verktyg de behöver för att effektivt föra samman mängden kanaler och data som finns idag.

”Genom partnerskap med MuleSoft, skapar ÅF möjligheter för kunderna att nå sina affärsmål genom integration. Vi är glada att välkomna ÅF i MuleSofts partnernätverk och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa betydande påverkan på verksamheten för våra gemensamma kunder”, säger Brent Hayward, vice vd för globala kanaler och tjänster på MuleSoft.

ÅF ser integration som ett snabbt växande område inom IT för att samla in och tillhandahålla viktig affärsinformation från molnet, interna och externa system och de många enheter som finns på marknaden.

”ÅF har lång erfarenhet inom systemintegration. Genom partnerskapet med MuleSoft hoppas vi att vi kan bidra till att ytterligare utöka integrationserbjudandet till våra kunder. För att ge de bästa lösningarna till de bästa kunderna, arbetar ÅF i nära samarbete med de ledande företagen. Samarbetet med MuleSoft ett värdefullt tillskott till ÅFs integrationsportfölj”, säger Patrick Thorén, affärsområdeschef för IT Solutions, ÅF Technology.