Kom och träffa oss på DigIT Värmland 29 april, skriver Advant i sitt senaste nyhetsbrev och meddelar samtidigt att de då lanserar en nyhet – Advant digital.

”På DigIT Värmland går startskottet för vår nya satsning – Advant digital som är en ny gren inom Advant med fokus på digital design. En ny webbplats kommer då också att lanseras – advantdigital.se. Håll utkik!”

Varmt välkommen till vår monter och vårt seminarie ihop med Örebro kommun”, fortsätter Advant:

  • Klockan 15.15 – 15.45 kommer vi tillsammans med Örebro kommun hålla ett riktigt spännande seminarium med rubriken Agil designprocess för att tillgodose användarens behov i en komplex webbnärvaro. Läs mer >>
  • Kom och och säg hej – vi finns i monter nummer nio! Där träffar du inte bara oss på Advant utan även Örebro kommun som gärna berättar om hur du arbetar effektivare i ditt webbprojekt. Läs mer >>

Karlstadbyrån Advant har funnits sedan 2007 och gör nu en stor satsning på digital design med slutanvändaren i fokus. Advant digital blir en ny förgrening av byrån som hjälper kunder att nå sina mål med hjälpa av nöjda slutanvändare tack vare en väl genomtänkt webbdesign.

Advant
Kanikenäsbanken 29
65214, Karlstad

+46(0)54- 22 00 50

info@advant.se

http://www.advant.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss