2conciliate Business Solutions AB håller sin femte användarkonferens för 2c8 Modeling Tool – Modelleringsforum – i Karlstad 16-17 september. Konferensen vänder sig till såväl erfarna användare av 2c8 Modeling Tool som övrigt intresserade av verksamhetsmodellering.

Programmet för Modelleringsforum 2015:

Onsdag 16 september: Bli inspirerad

Den första dagen tillägnar vi inspiration, låta dig luta sig tillbaka och lyssna och se:

  • Tre kunder presentera hur de har arbetat med 2c8 Modeling Tool i olika projekt.
  • Den nya versionens funktioner och hur 2c8 Modeling Tool arbetar tillsammans med nyfödda lillasystern 2c8 Lite i förvaltning av modeller.
  • Stefan Holms historia om vad som krävs för att bli bäst i världen.

På kvällen hoppas vi kocken har inspirerats av det värmländska köket och slutligen bjuder vi på inspirerande underhållning.

Torsdag 17 september: Utbilda dig

Den andra dagen får du gå på tre stycken miniutbildningar. Vi kommer att köra tre parallellpass där du väljer de utbildningar som intresserar just dig.

Båda dagarna kommer vi bli omhändertagna av Per Kristenssen, forskare från Karlstads Universitet, som även kommer avsluta dagen om sin forskning inom psykologi med inriktning konsumentbeteende och innovation.

Vi kommer under hela konferensen flankeras av våra partners som du får möjlighet att träffa i både pauser och under passen.

Skulle du inte kunna delta på hela konferensen så kan du välja nivå på ditt engagemang och endast delta den ena eller andra dagen.

………………………………………

2conciliate Business Solutions AB tillhandahåller metoder och verktyg för att visualisera, engagera och skapa delaktighet. Modeller kan betraktas från flera vyer och ett tydligt ägarskap etableras för att utveckla verksamhetens tjänster, arbetssätt och organisation. 2conciliates kunder finns inom de flesta branscher och inom privat och offentlig verksamhet. Motiven och tillämpningsområdena är oftast att bygga verksamhetsledningssystem: att identifiera och hantera risker, problem och möjligheter; att kartlägga projekt: att kravsätta och implementera IT-system. Läs mer på http://www.2c8.com/

JanE Larsson

VD

+46 70 787 50 25
jane@2c8.com

2c8
Älvgatan 5
65225, Karlstad

+46 54 212728

info@2c8.com

http://www.2c8.com/