Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 7/12

11

dec

Compare

Workshop om innehåll i YH-utbildning för spelutvecklare

kl.11:30 - 13:00

Inbjudan att delta vid workshop om innehåll YH-utbildning

Utvecklingen går väldigt fort och vi behöver idag utbilda för dagens men även morgondagens behov. Hur kan vi redan idag förbereda oss för framtidens yrken? Vilka kompetenser behöver vi idag? Utvecklingen är användardriven och rör sig mot spel, vi ser hur t.ex. Ikea använder spelmotorer för att kunder kan visualisera sitt nya kök och använder mobil AR för att se hur Ikeas produkter passar i just deras hem. Nu har du möjligheten att vara med och påverka innehållet i utbildningen.

Datorspel är inte längre ett tidsfördriv utan genomsyrar de flesta branscher. Vi ser hur gamification får en allt större närvaro i våra liv. Det handlar om att använda typiska element från spelvärlden så som poäng, regler och tävlan i andra sammanhang än datorspel. Syftet är att få människor att vilja använda produkten/tjänsten.

Visualisering, interaktionsdesign och programmering är grunden i spelutveckling och centrala för digitalisering i stort. Det är dessa skills som får oss att vilja använda produkten. Vi vet idag att många av de tjänster vi använder i yrkeslivet kommer från konsumentmarknaden för att sedan landa i vårt arbetsliv, exempel på detta är smartphones, Facebook, Google, Twitter och Skype.

FÖR VEM

Vi tror att du har insikter i vad denna utbildning bör innehålla och är därför inbjuden till workshop inkl lunch med målet att ta fram innehållet till YH-utbildning som använder spelutveckling och gamification som pedagogiskt grepp för att förstå användardriven produkt- och affärsutveckling.

 

Anmäl dig till patrickstandfast@innovationpark.se

Välkommen!

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss